Header Image

Ε-LEARNING

Στην τωρινή συγκυρία που οι μαθητές, για λόγους δημόσιας υγείας, μένουν στο σπίτι τους, η εκπαιδευτική διδασκαλία συνεχίζεται απρόσκοπτα με το πρόγραμμα των ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ καθώς και των ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ να τηρείται κανονικά, μέσω της εφαρμογής που έχουμε επιλέξει. Βοηθούμε έτσι αποτελεσματικά ώστε να παραμένει το ηθικό των παιδιών μας υψηλό και το ενδιαφέρον τους αμείωτο για την επίτευξη των στόχων τους.

Το μάθημα είναι το ίδιο ζωντανό και διαδραστικό όσο και τα μαθήματα στην αίθουσα ενός φροντιστηρίου. Ειδικά οι μαθητές που βρίσκονται εκτός Αττικής και συχνά περιορίζονται στις επιλογές τους έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρόγραμμα σπουδών των Φροντιστηρίων μας.


Γιατί Να Επιλέξω Ένα Μάθημα e-Learning;

Το ζωντανό μάθημα μέσω υπολογιστή αποτελεί ιδανική επιλογή, διότι έχει τα εξής πλεονεκτήματα :

  • Δε διαφέρει σε τίποτα από το μάθημα που γίνεται σε μια τάξη φροντιστηρίου ή από το ιδιαίτερο μάθημα. Η καθαρότητα της εικόνας και η ποιότητα του ήχου που μπορούν να υποστηρίξουν οι σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, εξασφαλίζουν την αμεσότητα της επικοινωνίας μεταξύ καθηγητή και μαθητή σε σημείο τέτοιο, ώστε μετά από 1-2 λεπτά ηλεκτρονικού μαθήματος, να δημιουργείται η αίσθηση ότι βρίσκονται και οι δυο στον ίδιο χώρο.

  • Καταργεί τις αποστάσεις! Οποιοσδήποτε μαθητής – είτε μένει σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο της Ελλάδας είτε στην πιο μικρή επαρχιακή πόλη – μπορεί να απολαμβάνει την ίδια άψογη ποιότητα μαθήματος χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει ούτε λεπτό σε άσκοπες μετακινήσεις.

  • Εξασφαλίζει την οργάνωση του διδακτικού υλικού στον υπολογιστή του μαθητή, με αποτέλεσμα να μπορεί να το αξιοποιήσει ανά πάσα χρονική στιγμή.


Πως Διεξάγεται Ένα Μάθημα e - Learning;


Η ουσία του ζωντανού μαθήματος μέσω υπολογιστή είναι να εκμηδενίσει την απόσταση που χωρίζει τον καθηγητή και το μαθητή και να τους κάνει να αισθάνονται πως βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Γι’ αυτό το λόγο το ηλεκτρονικό μάθημα ακολουθεί τους ίδιους ακριβώς κανόνες με το συνηθισμένο μάθημα.

Πιο συγκεκριμένα :

  • Προτού πραγματοποιηθεί το πρώτο μάθημα αποστέλλονται στο μαθητή τα βιβλία, τα οποία θα χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

  • Για τη διδασκαλία χρησιμοποιείται πίνακας ακριβώς ίδιος με τους πίνακες που βρίσκονται στις αίθουσες του φροντιστηρίου.

  • Ο μαθητής έχει μπροστά του τον υπολογιστή και παρακολουθεί τον καθηγητή (ταυτόχρονα τον βλέπει κι εκείνος μέσω της δικής του web camera) όπως ακριβώς θα τον παρακολουθούσε κι εάν βρίσκονταν μέσα στην τάξη του φροντιστηρίου. Με αυτόν τον τρόπο η επικοινωνία τους είναι αμεσότατη και πλήρως αμφίδρομη!

  • Χρησιμοποιώντας σύγχρονες πλατφόρμες online επικοινωνίας και τις νεότερες τεχνολογικές εφαρμογές, οι εργασίες αποστέλλονται στον καθηγητή και  διορθώνονται άμεσα!

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος